Contact & Bestellen

Contact & Bestellen

Nieuw e-overzicht Gratis Icoon    info@mmaakt.nl of gebruik het contactformulier onderaan de pagina

Placeholder gevuld punt Gratis Icoon    Je bent welkom in Utrecht om een sieraad te bekijken, passen of laten ontwerpen. Stuur me een bericht om een afspraak te maken.

Een deel van de collectie is te koop bij brillenzaak KIJKEN bij wouter Zevenwouden 224 in Utrecht.

Vintage kwadraat camera Gratis Icoon   Facebook-logo Gratis Icoon Volg MMaakt op Instagram en Facebook voor de nieuwste sieraden, markten en meer.

Bestellen

Sieraden kun je eenvoudig bestellen door me te mailen of het contactformulier in te vullen. Je hebt rechtstreeks contact met mij om eventuele vragen te stellen en geen gedoe met een account aanmaken. Wel zo handig. 

  • Stuur een bericht met daarin de naam van het sieraad, je adres gegevens en eventuele specificaties zoals de gewenste lengte.
  • Ik stuur je binnen twee werkdagen een antwoord met de levertijd, een betalingsverzoek en eventuele verzendkosten. Binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis.
  • Zodra de betaling binnen is stuur ik de bestelling naar je toe.
  • Na enkele dagen loop jij te stralen met je nieuwe sieraad.
  • Mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je binnen twee weken je bestelling retourneren en krijg je het geld terug. Neem daarvoor even contact met me op. De retour verzendkosten zijn voor de klant. Sieraden die in opdracht zijn gemaakt en oorbellen (i.v.m. hygiëne) kunnen niet worden teruggestuurd.

Contactformulier

Flower ketting