Bestellen, verzenden & retourneren

Bestelinformatie

Mensen blij maken met een bijzonder sieraad en mijn RE CYCLE verhaal delen is wat mij drijft. Dat doe ik naast mijn andere werk. MMaakt is daarom een bescheiden webshop. Persoonlijk contact van klant tot maker, vind ik ontzettend belangrijk en inspirerend. Schroom daarom niet om mij een bericht te sturen met je wensen of juist als er iets niet naar wens is. Alle feedback is welkom!

Bestellen
1. Stuur een e-mail naar info@mmaakt.nl met daarin de naam van het sieraad, eventueel de maat of gewenste aanpassing en je adresgegevens. Of gebruik het contactformulier.

2. Binnen een werkdag ontvang je een bevestigingsmail met een betalingsverzoek. Ik krijg automatisch bericht als jij hebt betaald.

3. Na betaling stuur ik de bestelling binnen twee werkdagen naar je toe.

Alle sieraden zijn met de hand gemaakt en ieder stuk binnenband is anders. Daarom kan het zijn dat je sieraad net iets anders eruit ziet als de foto’s op de website. Dat is de charme van unieke handgemaakte producten.

Prijs
De vermelden prijs bij de sieraden is wat u betaald. Er zijn geen bijkomende kosten zoals verzendkosten.

MMaakt valt onder de kleineondernemersregeling. Dat houdt in dat ik geen btw hoeft te berekenen aan mijn klanten en geen btw kan terugvragen over gemaakte kosten.

Verpakking
Je sieraad krijgt een unieke cadeauverpakking, handmade van oude fietskaarten. Hoe toepasselijk 😉 . Waar ik kan hergebruiken doe ik dat. Zoals het bubbeltjesplastic voor extra bescherming of een envelop die een tweede leven krijgt.

Verzending
De vermelde prijzen op de website zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Woon je in Utrecht, dan kom ik je bestelling als het even kan op de fiets brengen. Wel zo duurzaam. Zo niet, dan verstuur ik je bestelling als brievenbuspakketje met PostNL.

MMaakt verzendt in principe alleen producten binnen Nederland. Wil je vanuit een ander land een bestelling plaatsen, neem dan contact met me op.

Levertijd
Je bestelling wordt binnen twee werkdagen na betaling verzonden.

De levertijd van sieraden die ik in opdracht maak of die ik voor je aanpas, kan iets langer zijn. Per e-mail informeer ik je hierover. Ik streef ernaar om deze bestellingen binnen een week op de post te doen.

Betalingsmethode
Voor de betalingen gebruik ik Tikkie. Na je bestelling krijg je van mij een mail met daarin een link. Als je daarop klikt dan kan je eenvoudig betalen via je eigen internetbankieren. Ik krijg direct een melding als je betaald hebt.

Op markten en evenementen kan je contant betalen of ter plaatsen via Tikkie.

Retourneren
Ben je niet tevreden met je bestelling? Binnen 14 dagen na betaling kan je je bestelling omruilen of retourneren. Je krijgt eventueel het aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het terugsturen van het sieraad zijn voor de klant.

Sieraden die in opdracht zijn gemaakt en oorbellen (i.v.m. hygiëne) kunnen niet worden teruggestuurd.

Garantie
De sieraden maak ik met veel aandacht. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat een sieraad stuk gaat. Gebeurt dit binnen 6 maanden na aankoop? Neem dan contact met me op. Is het sieraad redelijkerwijs te maken en heb ik de onderdelen op voorraad, dan repareer ik het sieraad voor je. Mocht het niet meer te maken zijn dan overleggen we over een passende oplossing.

Gaat je sieraad stuk door onjuist gebruik of bijvoorbeeld een ongelukje, dan geldt de garantie niet. Ik wil natuurlijk wel met je kijken of het sieraad te maken is en wat dat zou kosten.