In opdracht

In opdracht

Direct bij de ontwerper kopen heeft vele voordelen. Ik denk namelijk graag met je mee om het perfectie sieraad te creëren. Een sieraad gezien op mijn website, maar wil je het net even anders? Een stukje langer, een andere kraal of iets dergelijks. Meestal kan dat.

Je kan natuurlijk ook een sieraad speciaal laten ontwerpen. Bijvoorbeeld passend bij een nieuwe outfit, of waarin ik materialen verwerk die speciaal zijn voor je. Zoals de kralen van een erfstuk dat je nooit draagt. Of wat dacht je van een ketting gemaakt van je eigen fietsband waarmee je een wereldreis hebt gemaakt. Het perfecte souvenir.

Samen bekijken we wat jij wilt en wat er mogelijk is. Zo ben jij verzekerd van een uniek en perfect passend sieraad. Stuur me een e-mail met je wensen, dan neem ik contact met je op.

Ze fietste 5000 km naar Spanje! Die fietsband hangt nu om haar nek

In opdracht gemaakte ketting van fietsband en houten turquoise kralen

“Samen met Marieke een ketting ontworpen, speciaal voor mij. Super fijn ontwerpproces. We hebben samen in de kralenverzameling kleuren en materialen gekozen en de vormgeving van het fietsband-materiaal uitgetekend. Marieke geeft ook zelf fijne inbreng en heeft goed zicht op wat mooi zal worden. Ik ben super blij met deze bijzondere ketting!” (Malini, via Facebook)