Bruiloft met fietsband

Trouwboeket van fietsband

Mijn huwelijk stond in het teken van, hoe kan het ook anders, creativiteit en duurzaamheid. Alle versiering heb ik zelf gemaakt, mijn sieraden natuurlijk, de corsage van mijn man en zelfs mijn trouwboeket. We zijn beide fanatieke fietsers dus de fietsband moest gebruikt worden. Voor de bloemen in mijn trouwboeket heb ik fietsband gebruikt, een oude spijkerboek, kralen van oude kettingen en een stuk decoratiestof die op allerlei plekken in de versiering van de locatie terug kwam. Ook dat hebben we tweedehands kunnen kopen. Het spijkerstof heb ik terug laten komen in mijn sieraden, samen met een strookje fietsband en een stukje kant van mijn jurk. Ja ik heb zelf in mijn jurk zitten knippen 🙂

Het mooie van dingen zelf maken is dat ik het precies kon matchen met mijn trouwjurk en spijkerstof gilet. Die ik beide in een tweedehandszaak in Tilburg heb gekocht. De corsage van mijn man was het moeilijkste om te maken. Ik ben maar afgestapt van het ‘bloem idee’, want dat kwam niet mooi uit.

Op de versiering van de tafels en locatie ben ik helemaal los gegaan. Vlaggenlijnen van oude atlassen, iedere gast een jampotje met fietsband etiket met naam erop als glas (scheelt een hoop afwas 😉 ), hoepels met fietsband en lichtjes, versierde potten met lekkers, bloemen uit de pluktuin in zelfgemaakt vaasjes, en nog meer.

Het waren geweldige dagen, met veel hulp van vrienden en familie tot stand gekomen. Deze pachtige foto’s zijn gemaakt door Past & Present fotografie. Onze houten trouwringen op de foto zijn trouwens ook handgemaakt, niet door mij, maar door Timberring. Samen kunnen ontworpen en zo bijzonder om te dragen.