Workshops

Me Cycling 

Een sieraad kopen is leuk, maar het is nog leuker om het zelf te maken. Dat kan tijdens een workshop ‘RE CYCLE sieraden maken’ van MMaakt. Ik werk met kleine groepen zodat ik voldoende aandacht kan geven aan individuele ideeën. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Waarbij er natuurlijk een moment rust wordt genomen met koffie, thee en wat lekkers.

✿ Basiscursus/ workshop sieraden maken met kralen 
Je gaat aan de slag met diverse soorten kralen zoals hout, glas, plastic, en metallic. In de workshop staat het maken van een mooi sieraad voorop. In de cursus is er meer tijd om de diverse technieken te leren, zodat je voldoende basis hebt om thuis verder te gaan met sieraden maken.

✿ Workshop RE CYCLE sieraden maken
De nadruk ligt op het experimenteren met dit bijzondere materiaal. De mogelijkheden zijn oneindig. Voor ieder kledingstuk is een RE CYCLE sieraad te maken.

Je kunt je aanmelden voor een van de geplande workshops in Utrecht. Staan er nog geen gepland, stuur me dan een berichtje zodat ik je op de hoogte kan houden. Wil je een privé workshop met collega’s, vriendinnen of een ander gezelschap. Dat kan natuurlijk ook.

Voor aanmeldingen of meer informatie  kun je contact opnemen via info@mmaakt.nl of gebruik het contactformulier.