Kies je kleur

December 2020

Het ideale cadeautje. Deze kleurige druppeloorbellen staan iedereen. Niet te groot, licht om te dragen en in vele kleuren te bestellen. In december geldt nog de speciale actie 3 halen = 2 betalen!

Met fietsband werken is gaaf, maar het is ook altijd zwart. Ik hou van kleur en experimenteren. Daarom combineer ik fietsband met andere afgedankte materialen. Bijvoorbeeld kralen van oude of kapotte sieraden en dus ook leer. Restleer wel te verstaan. Ik ben zelf 22 jaar vegetariër geweest en kocht geen leren spullen. Maar weggooien van bruikbare materialen vind ik nog erger. Dus heb ik in tas vol kleine stukjes leer aangenomen van een tassenmaakster die het anders weg zou gooien.

In combinatie met het kleurige leer worden deze populaire druppeloorbellen een stuk vrolijker. Een gele jas? Paarse schoenen? Je hebt geen excuus meer om geen matching oorbellen te dragen. Je kan namelijk kiezen uit heel wat kleurtjes. Als je op de afbeelding klikt wordt de foto uitvergroot en kan je de kleuren nog beter zien. Geef bij je bestelling duidelijk aan welke kleur je wenst (welke foto (kleur) en het nummer)