Wintermarkt

December 2022

Mijn voetjes zijn nog aan het opwarmen, er hangt een haardvuur luchtje om me heen en mijn wangen gloeien. Mijn lijf is er klaar meer voor vandaag maar mijn hoofd bruist. Dit is het resultaat van een geslaagde wintermarkt bij Molen de Ster in Utrecht. Om kwart voor tien kwam ik bepakt aanfietsen bij de molen, klaar om mijn kraam op te zetten. Iedere keer net weer wat anders dan de vorige keer. Dit keer had ik een extra bord meegenomen wat ik van de week had gemaakt. Zo kon ik nog meer oorbellen en kettingen showen. Mijn kraampje zag er weer gezellig uit al zeg ik het zelf.

De bezoekers wisten de markt vanaf openingstijd te vinden en de hele dag bleef er veel aanloop. Hoewel het koud was, zat de sfeer er goed in. Kampvuur, warme chocolademelk, een kerstkoor en veel leuke (vaak handgemaakte) producten die werden verkocht. Het blijft leuk om klanten blij te maken met mijn sieraden en de reacties te horen. Mensen zijn vaak verbaast dat je dit allemaal kan maken van fietsband. Kortom een dag om met plezier op terug te kijken. Hier een foto-impressie om je mee te nemen in mijn dag.